Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 200 gramų | makaronai (kriauklės) |
| 500 gramų | braškės |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Vaisių sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Bananų sulčių sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Braškynė
-
Šaldžiasriubė
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
