Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 200 gramų | makaronai (kriauklės) |
| 500 gramų | braškės |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Vyšnių sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Šaldžiasriubė
-
Kefyras su česnaku
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Saldi slyvų sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Braškynė
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Saldi obuolių sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
