
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Mėlynių sriuba
-
Aguonpienis
-
Saldi obuolių sriuba
-
Labai skani braškių sriuba
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Šaldžiasriubė
-
Šalta daržovių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Braškynė
-
Vyšnių sriuba
-
Gaspačas
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Šalta daržovių sriubytė
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...