Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta rūgštynių sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
- Mėlynių sriuba
- Gaivūs šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriubytė
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Žalumynų šaltibarščiai
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Agurkų šaltsriubė
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Labai skani braškių sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Gaspačas
- Saldi sriuba
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Čalopas
- Arvydo šaltibarščiai
- Šalta bulvių sriuba
- Šaltibarščiai
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...