
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Šalta sriuba
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Braškynė
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Gaspačas
-
Šaltibarščiai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Vyšnių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Vasariška sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Labai skani braškių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...