
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų šaltsriubė
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Šalta sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Gaspačas
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Šaltibarščiai
-
Šaltibarščiai
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...