
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltibarščiai
-
Labai skani braškių sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Vasariška sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Šaldžiasriubė
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Vyšnių sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Šaltibarščiai
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...