
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta daržovių sriuba
-
Aguonpienis
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Saldi obuolių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Kefyras su česnaku
-
Mėlynių sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Gaspačas
-
Šalta sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Šaltibarščiai
-
Saldi sriuba
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...