![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Braškynė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | makaronai (kriauklės) |
500 gramų | braškės |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos ((koncentruotos sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
2.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Šaltibarščiai
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Labai skani braškių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Bananų sulčių sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Dietiniai barščiai
Braškynė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai, kriauklės,
200 gramų -
Braškės,
500 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, (koncentruotos sultys),
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti makaronus, braškes (galima šaldytas, galima šviežias) ir cukrų. Makaronams apvirus ir suminkštėjus, supilti citrinų sultis. Dar pavirti, tik žiūrėti, kad makarnai nepervirtų ir neištištų.
Sriuba turi gautis saldžiarūgščio skonio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...