
Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Desertinė grikių košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Saldi makaronų košė
-
Skani grikių košė
-
Linksmoji bulvių košė
-
Citrininiai ryžiai
-
Žirnienė su grybais
-
Kopūstienė su grybais
-
Desertinė avižinė košė
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Ropių piure
-
Ryžių košė su cukinija
-
Silkė su manų koše
-
Graikiškos bulvės
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...