Avižų košė
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Rabarbarų tyrė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Moliūginė košė
-
Špinatų tyrė
-
Puri ryžių košė
-
Pieniška ryžių košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Skani grikių košė
-
Kepti obuoliai
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Morkų ir bulvių košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Manų apkepas su razinomis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Bulvių košė su spirgais
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Arvydo paprasta grikių košė
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
