
Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani bulvių košė
-
Bulvių kukuliai
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Sauliaus manų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Ruginė košė
-
Bulviškienė
-
Manų košė su bananais
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Biri grikių košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Kopūstienė su grybais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...