
Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Obuolių košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Kepti ryžiai
-
Bulvių kukuliai
-
Moliūgų košė su medumi
-
Ryžių košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Kopūstienė su grybais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Manų košė su vaisiais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Vaisinė avižinė košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Sorų kruopų košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikių plovas su vištiena
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...