Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų košė
- Itališka manų kruopų sriuba
- Ryžiai su kiaušiniais
- Sveikuolių pusryčiai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Mango ir bananų tyrė
- Skani grikių košė
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Grikių plovas su vištiena
- Kvietinė košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Desertinė grikių košė
- Ryžių košė su cukinija
- Rytietiškas rizotas
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Morkų ir bulvių košė
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...