
Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Vaikiška tyrelė
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Manų košė su bananais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Morkų ir bulvių košė
-
Bulvių košė su spirgais
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Avižinės košės pudingas
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Mango ir bananų tyrė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Skani grikių košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Bulvių košė su vištiena
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Graikiškos bulvės
-
Saldi makaronų košė
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...