Moliūgų-obuolių džemas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių)
500 gramų moliūgai (valgoma dalį)
1 kilogramas cukrus (Dansukker uogienių)
šiek tiek cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moliūgų-obuolių džemas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Onute 2016-09-04 17:16

    Labai skanu


Daugiau receptų