Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Moliūgų košė su medumi
- Pieniška ryžių košė
- Skani avižinė košė
- Skani bulvių košė
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Manų košė
- Svarainių ir manų putėsiai
- Vaisinė avižinė košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Obuolių košė
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Porai su ryžiais
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Citrininiai ryžiai
- Bulviškienė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...