
Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų košė su obuoliais
-
Bulvių košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Sorų kruopų košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių rizotas
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Melionų- manų košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Makaroniada
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Kvietinė košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Grikiai termose
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...