
Moliūgų-obuolių džemas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai (nuluptų be sėklalizdžių antaninių) |
500 gramų | moliūgai (valgoma dalį) |
1 kilogramas | cukrus (Dansukker uogienių) |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Skani manų košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Silkė su manų koše
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Moliūginė košė
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Vaisinė avižinė košė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Manų košės kukuliai
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Bulvių košė su spirgais
Moliūgų-obuolių džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių,
1 kilogramas -
Moliūgai, valgoma dalį,
500 gramų -
Cukrus, Dansukker uogienių,
1 kilogramas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...