Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą.
Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkite jautieną ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite, kol jautiena įgaus rusvą atspalvį (6-8 min.). Sudėkite vištieną, ryžius, žirnius, supilkite sultinį. Viską gerai sumaišykite, uždenkite ir kepkite ant mažos ugnies, kol ryžiai suminkštės (15 min.). Krevetes sudėkite 3 minutėms iki kol ryžiai bus visiškai išvirę. Įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol jie iškeps. Patiekite karštą su sojų padažu.
Rizotas paruoštas!
Rytietiškas rizotas
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | krevetės be kevalo |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 vienetas | poras (supjaustytas griežinėliais) |
| 150 gramų | žirniai |
| 750 mililitrų | sultinys (vištienos) |
| 350 gramų | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
| 2 skiltelės | česnakas (kapotas) |
| 250 gramų | jautiena (pjaustyta gabalėliais) |
| šiek tiek | druska |
| 90 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, supjaustyta juostelėmis) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Biri grikių košė
-
Manų košė su riešutais
-
Grikių plovas su vištiena
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Moliūgų košė su medumi
-
Bulvių košė su varške
-
Šventinis grikių rizotas
-
Vaikiška tyrelė
-
Skani grikių košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Graikiškos bulvės
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Rytietiškas rizotas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Krevetės be kevalo,
300 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Poras, supjaustytas griežinėliais,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų -
Sultinys, vištienos,
750 mililitrų -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
350 gramų -
Česnakas, kapotas,
2 skiltelės -
Jautiena, pjaustyta gabalėliais,
250 gramų - Druska
-
Alyvuogių aliejus,
90 mililitrų -
Vištiena, krūtinėlė, supjaustyta juostelėmis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sojos padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą.
Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkite jautieną ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite, kol jautiena įgaus rusvą atspalvį (6-8 min.). Sudėkite vištieną, ryžius, žirnius, supilkite sultinį. Viską gerai sumaišykite, uždenkite ir kepkite ant mažos ugnies, kol ryžiai suminkštės (15 min.). Krevetes sudėkite 3 minutėms iki kol ryžiai bus visiškai išvirę. Įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol jie iškeps. Patiekite karštą su sojų padažu.
Rizotas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
