Kvietinė košė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės kvietiniai miltai
2 stiklinės vanduo
1.5 stiklinės pienas
50 gramų sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.

Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kvietinė košė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.

Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Vaikystė 2015-01-06 16:11

    Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.


Daugiau receptų