Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Ruginė košė
-
Kukurūzų košė
-
Silkės salotos
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Perlinių kruopų košė
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Keksiukai su riešutais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Silkė su manų koše
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...