Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Kukurūzų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Ruginė košė
-
Saldi makaronų košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Silkės salotos
-
Keksiukai su riešutais
-
Sorų kruopų košė
-
Silkė su manų koše
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...