Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukurūzų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Keksiukai su riešutais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Ruginė košė
-
Silkės salotos
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Sorų kruopų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Silkė su manų koše
-
Biri perlinių kruopų košė
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...