Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 2 stiklinės | vanduo |
| 1.5 stiklinės | pienas |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Silkė su manų koše
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Keksiukai su riešutais
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Ruginė košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Kukurūzų košė
-
Silkės salotos
-
Kvietinė košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Biri perlinių kruopų košė
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
