Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Keksiukai su riešutais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Silkės salotos
- Sorų kruopų košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Kukurūzų kruopų košė
- Saldi makaronų košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Kukurūzų košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Silkė su manų koše
- Perlinių kruopų košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Ruginė košė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...