Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su riešutais
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Silkės salotos
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Ruginė košė
-
Kukurūzų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Silkė su manų koše
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Sorų kruopų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...