Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Silkė su manų koše
-
Keksiukai su riešutais
-
Sorų kruopų košė
-
Ruginė košė
-
Kukurūzų košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Kvietinė košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Silkės salotos
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Perlinių kruopų košė
-
Saldi makaronų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...