Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Silkė su manų koše
-
Perlinių kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Kukurūzų košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Silkės salotos
-
Sorų kruopų košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Keksiukai su riešutais
-
Ruginė košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Saldi makaronų košė
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...