Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Sorų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Silkė su manų koše
-
Keksiukai su riešutais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Ruginė košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Silkės salotos
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Saldi makaronų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Kukurūzų košė
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...