Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.

Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė
-
Sorų kruopų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Keksiukai su riešutais
-
Saldi makaronų košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Silkės salotos
-
Kvietinė košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Ruginė košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Silkė su manų koše
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...