
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | agurkų (ilgavaisiai) | |
300 gramų | lašiša (file) | |
250 gramų | varškė | |
3 skiltelės | česnakas (trintas) | |
šiek tiek | druska | |
2 valgomieji šaukštai | kefyras | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Agurkus supjaustyti į kelias dalis ir išskobti vidų.
2.
Varškę sudėti į dubenį, pilti truputį kefyro, berti druskos ir smulkintuvu viską sumaišyti.
3.
Paimti lašišos file juostelę, tepti varškės masę, susukti vyniotinį ir jį įdėti į agurkų vamzdelius. Užkandėlę papuošti norimais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešriukai
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Vištienos sandvičiai
-
Šaltiena
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Kepenėlių tortas
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Žuvis tešloje
-
Silkė su daržovėmis
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Rūkyti lašiniai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Agurkai, ilgavaisiai,
2 vienetai -
Lašiša, file,
300 gramų -
Varškė,
250 gramų -
Česnakas, trintas,
3 skiltelės - Druska
-
Kefyras,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus supjaustyti į kelias dalis ir išskobti vidų.
Varškę sudėti į dubenį, pilti truputį kefyro, berti druskos ir smulkintuvu viską sumaišyti.
Paimti lašišos file juostelę, tepti varškės masę, susukti vyniotinį ir jį įdėti į agurkų vamzdelius. Užkandėlę papuošti norimais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...