Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | agurkų (ilgavaisiai) | |
| 300 gramų | lašiša (file) | |
| 250 gramų | varškė | |
| 3 skiltelės | česnakas (trintas) | |
| šiek tiek | druska | |
| 2 valgomieji šaukštai | kefyras | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | žalumynų | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Agurkus supjaustyti į kelias dalis ir išskobti vidų.
2.
Varškę sudėti į dubenį, pilti truputį kefyro, berti druskos ir smulkintuvu viską sumaišyti.
3.
Paimti lašišos file juostelę, tepti varškės masę, susukti vyniotinį ir jį įdėti į agurkų vamzdelius. Užkandėlę papuošti norimais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis su unguriu
-
Seniai besmegeniai
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Silkė su saulėgražomis
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Sumuštinukai su silke
-
Įdaryti avokadai
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Kumpio suktinukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Agurkai, ilgavaisiai,
2 vienetai -
Lašiša, file,
300 gramų -
Varškė,
250 gramų -
Česnakas, trintas,
3 skiltelės - Druska
-
Kefyras,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus supjaustyti į kelias dalis ir išskobti vidų.
Varškę sudėti į dubenį, pilti truputį kefyro, berti druskos ir smulkintuvu viską sumaišyti.
Paimti lašišos file juostelę, tepti varškės masę, susukti vyniotinį ir jį įdėti į agurkų vamzdelius. Užkandėlę papuošti norimais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
