Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.

Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės | juodos duonos |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | ridikėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Grybų užtepelė
-
Vytintos stintos
-
Užtepėlė su krabais
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Silkės su citrina
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Lietuviški "sushiai"
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Virtas vyniotinis
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Avokado užtepėlė
-
Silkių bokšteliai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Grybai krepšeliuose
-
Naminis varškės sūris
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Juoda duona ,
3 riekės -
Sviestas,
30 gramų -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...