Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.

Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės | juodos duonos |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | ridikėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krekerių užkandėlė
-
Valentino sumuštinukai
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Liežuvio užkandėlė
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Baklažanų suktinukai
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Pusryčių užkandėlė
-
Kepenelių vyniotinis
-
Naminis lavašas
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Helovyno voriukai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Tortilijų tortukas su tunu
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Juoda duona ,
3 riekės -
Sviestas,
30 gramų -
Ridikėliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...