Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos vėrinukai
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Roksės užkandėlė
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Blynelių ir lašišos užkandėlė
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Silkių vyniotiniai
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Omletas su riešutais
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Keptos krevetės
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Grybai krepšeliuose
- Sūrio lazdelės
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- VILIUKO sumuštiniai
- Česnakiniai šonkauliukai
- Įdaryti obuoliai
- Ūmėdės padaže
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...