
Sūrio piršteliai prie alaus
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 pakeliai | rūkyto sūrio (lydytas, lazdelės) |
40 gramų | sūris (kietasis, tarkuotas) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Džiūvėsėlius, džiovintus bazilikus,pipirus sumaišyti su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.
2.
Kiaušinius išplakti su trupučiu druskos.
3.
Kiekvieną sūrio lazdelę pamirkyti kiaušinių plakinyje, o tada apvolioti džiūvėsių ir sūrio masėje. Tada vėl kiaušiuose ir vėl džiūvėsėliuose su sūriu. Kepti sūrio lazdeles kelias minutes karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas omletas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Cukinijos lazdeles
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Vegetariškos picutės
-
Brusketa
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Grilintas camembertas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Pomidorų mėsainis
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
Sūrio piršteliai prie alaus
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rūkytas sūris, lydytas, lazdelės,
2 pakeliai -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
40 gramų -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėlius, džiovintus bazilikus,pipirus sumaišyti su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.
Kiaušinius išplakti su trupučiu druskos.
Kiekvieną sūrio lazdelę pamirkyti kiaušinių plakinyje, o tada apvolioti džiūvėsių ir sūrio masėje. Tada vėl kiaušiuose ir vėl džiūvėsėliuose su sūriu. Kepti sūrio lazdeles kelias minutes karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
toms
2015-11-01 13:22
idomu autorius sugebetu pagal toki recepta padaryt patiekala?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...