šiek tiek | aitriosios paprikos |
150 gramų | grybai (virti) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiauliena (griežinėliai po 180g) |
80 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
200 mililitrų | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir varškės apkepas
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Bulviniai krabų blyneliai
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Virta žuvis tešloje
- Žuvis su cukinija
- Vištiena su čili
- Grilyje keptos daržovės
- Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Grybų omletas
- Pasta Marino
- Karštos grilio salotos
- Šutintas upėtakis
- Vištienos file kepsnys
- Blynai iš patisonų
Vengriškai kepta mėsa
- Paruošimo laikas:
- Aitrioji paprika
-
Grybai, virti,
150 gramų - Kvietiniai miltai
-
Kiauliena, griežinėliai po 180g,
4 vienetai -
Aliejus,
80 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Komentarai (5)
-
svetlana
2010-03-12 14:07
man labai patinka vengpriska virtuve ir viska ka randu cia man kelia pasitenkinima-gyventi galima
:-D :-D