Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | aliejaus |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 30 gramų | sviestas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Škotiški kiaušiniai
-
Varškės kukulaičiai
-
Stebuklingas omletas
-
Spurgečiai
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Omletas su grybais
-
"Ponios cepelinai"
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškėtukai
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
