Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | aliejaus |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 30 gramų | sviestas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | kiauliena (kumpis) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų apkepas
-
Varškėtukai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Stebuklingas omletas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Greitas bulvių apkepas
-
"Ponios cepelinai"
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Austrijos varškėtis
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Skanus varškės apkepas
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Šventinė višta
-
Vidos tinginėliai
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Studentiški pusryčiai
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
