Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
250 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepėlis
- Dvisluoksnis varškės apkepas
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- "Ponios cepelinai"
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Varškės apkepas
- Varškės blyneliai
- Varškės apkepo kvadratėliai
- Dešrelės su įdaru
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Burokėlių blynai su varške
- Kepenėlių kepsneliai
- Omletas su grybais
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Olandiškas omletas
- Skanus varškės apkepas
- Spurgečiai
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Omletas su šernienos paštetu
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...