Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.

Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
250 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Studentiški pusryčiai
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Špinatų apkepas su varške
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Varškės apkepas
-
Škotiški kiaušiniai
-
"Ponios cepelinai"
-
Varškės apkepas
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Omletas su grybais
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės kukulaičiai
-
Dešrelės su įdaru
-
Virtinukai su sūriu
-
Omletas su paprika
-
Suflė su žirneliais
-
Šventinė višta
-
Varškėčiai su bulvėmis
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...