3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
15 gramų | aitriosios paprikos |
1 kilogramas | žuvis (įvairi) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Špinatų sriuba
- Kopūstienė su grybais
- Žuvienė iš konservų
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Kaliaropių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Daržovių sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Vištienos sriuba
- Sriuba (Sopa criolla)
- Toskanos pupelių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Baravykų sriuba su cukinija
- Šviežių žirnių sriuba
- Moliūgų ir kukurūzų sriuba
- Kreminė krevečių sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
Vengriška žuvienė
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
15 gramų -
Žuvis, įvairi,
1 kilogramas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis gerai nuvaloma, išdarinėjama, supjaustoma trijų pirštų storio gabalais ir įtrinama druska. Galvos, uodegos, viduriai ir smulkios žuvelės išverdama kartu su svogūnais 1,5 l pasūdyto vandens. Kai tik vanduo užverda, suberiami čili pipirai. Svogūnams suvirus, sultinys perkošiamas per sietelį ir užpilamas ant paruoštų žuvies gabalų. Kartu sudedami plonais skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir pomidorai. Norint galima pridėti pienių ir ikrų. Sriuba verdama 20 min. Kad žuvis nesukristų, puodas nemaišomas, o tik lengvai sukratomas.
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)