Populiariausi receptai šią savaitę

Tikras močiutės guliašas

Komentarai: 67
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (67)


  • vitalijus 2016-07-07 11:11

    Gal ir skanu nesiginciju bet pavadinimas sito patiekalo tikrai ne gulesas greiciau gal kiaulienos troskinys. Gulesas yra kas kita tai vengriskas patiekalas kuris gaminamas is jautienos papriku ir t.t


  • Darius 2016-05-09 17:51

    Super gavos


  • Arunas 2016-05-03 20:50

    Super guliasas. Aciu


  • laisvas 2016-05-01 12:18

    Guliašas gaminamas iš kiaulienos. Čia Lietuva, be riebalo nė krust.


  • skamumelis 2016-04-07 12:08

    Labai skanus guliasas super neviena karta jau darytas


  • Arturas 2016-03-05 10:54

    Darau ne pirma karta gaunasi superrrrrrrrrrrrr.Receptas is vaikystes


  • toma 2016-02-23 22:23

    Skanu


  • Egle 2015-12-30 17:42

    Labai skanu. Patiko visai šeimai.


  • Arminas 2015-10-21 18:44

    Skainiai atrodo


  • toma 2015-10-19 12:36

    La bai skanu sindiena darysiu guliasa manau skanu it nesudekinga kaip gausis paskysiu kazkada seu Darius patinka skanu viras megsta vaikas nu sekmes mociute toliau lepink savo receptais


Daugiau receptų