Populiariausi receptai šią savaitę

Tikras močiutės guliašas

Komentarai: 68
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

Reklama:

Komentarai (68)


  • Vii 2017-03-25 10:05

    Ar jūs skaityti nemokat? Gi parašyta, kad jautienos, o ne kiaulienos reikia. Ir prie ko čia vengriškas guliašas ir šis, pavadintas " močiutės guliašu " :) du skirtingi dalykai. Jei būtų pavadintas vengrišku, nors pagal sudėtį ir gamybą toks nėra, tai galėtumėt kabinėtis. Skanus guliašas. Vyro mėgstamiausias!


  • vitalijus 2016-07-07 11:11

    Gal ir skanu nesiginciju bet pavadinimas sito patiekalo tikrai ne gulesas greiciau gal kiaulienos troskinys. Gulesas yra kas kita tai vengriskas patiekalas kuris gaminamas is jautienos papriku ir t.t


  • Darius 2016-05-09 17:51

    Super gavos


  • Arunas 2016-05-03 20:50

    Super guliasas. Aciu


  • laisvas 2016-05-01 12:18

    Guliašas gaminamas iš kiaulienos. Čia Lietuva, be riebalo nė krust.


  • skamumelis 2016-04-07 12:08

    Labai skanus guliasas super neviena karta jau darytas:)


  • Arturas 2016-03-05 10:54

    Darau ne pirma karta gaunasi superrrrrrrrrrrrr.Receptas is vaikystes


  • toma 2016-02-23 22:23

    Skanu


  • Egle 2015-12-30 17:42

    Labai skanu. :) Patiko visai šeimai. :)


  • Arminas 2015-10-21 18:44

    Skainiai atrodo


Daugiau receptų