Populiariausi receptai šią savaitę

Tikras močiutės guliašas

Komentarai: 57
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

Rekomenduojame:

Komentarai (57)


  • siga 2015-05-20 20:29

    Katik pagaminau ir pavalgiau,nerealus skonis buvo mmmmm!!!


  • birute mikneviciene 2015-03-21 14:43

    Pagamintas guliasas,pagal si recepta,buvo super,,,,


  • roberta 2015-03-15 12:42

    Kas per sultinys ? Belekoks ar čia ale tas tarkim vištienos ar daržovių skonio "magi ideja " Kiek svogūnų ?


  • Iroma 2015-03-01 16:23

    vow nerealiai skaniai!!!!!!


  • brone 2015-02-25 18:52

    labai skanu su bulviu kose ir virtu ,burokeliu


  • alytus 2015-02-10 05:39

    Ąman kartais susidaro ispūdis kad komentarus rašot net recepto neskaitę Jurga aiškiai parašyta kad reikia irs ogūno ir miltų


  • Regina 2015-02-08 08:42

    tikrai isbandysiu ,skanu ,nes megstu is jautienos patiekalus


  • eglute 2015-02-06 12:53

    Visai skanu kecupa dejau gale, bet viskas gavosi


  • eglute 2015-02-05 20:14

    Na, atrodo skaniai. Begu ismeginti


  • Arturas 2014-11-30 13:46

    Super daugiau pamesk tokiu receptu.Cia vienam skaitytojui kancerogenai maiso .Noreciau paklausti kuriame produkte ju nera .DDD Buciau dekingas jeigu rastu (kazin ar rastumet dabar)


Daugiau receptų