Populiariausi receptai šią savaitę

Tikras močiutės guliašas

Komentarai: 53
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautiena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Sudėti į sultinį su jautiena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.

Patiekti su bulvių koše.

Rekomenduojame:

Komentarai (53)


  • brone 2015-02-25 18:52

    labai skanu su bulviu kose ir virtu ,burokeliu


  • alytus 2015-02-10 05:39

    Ąman kartais susidaro ispūdis kad komentarus rašot net recepto neskaitę Jurga aiškiai parašyta kad reikia irs ogūno ir miltų


  • Regina 2015-02-08 08:42

    tikrai isbandysiu ,skanu ,nes megstu is jautienos patiekalus


  • eglute 2015-02-06 12:53

    Visai skanu kecupa dejau gale, bet viskas gavosi


  • eglute 2015-02-05 20:14

    Na, atrodo skaniai. Begu ismeginti


  • Arturas 2014-11-30 13:46

    Super daugiau pamesk tokiu receptu.Cia vienam skaitytojui kancerogenai maiso .Noreciau paklausti kuriame produkte ju nera .DDD Buciau dekingas jeigu rastu (kazin ar rastumet dabar)


  • Indre 2014-10-28 20:23

    Labai skanu


  • Arturas 2014-03-30 10:50

    Darau ir gaunasi super .Jeigu zmona giria tai jau turbut kazka reiskia


  • Gintare 2014-03-15 14:50

    Super, siandien gaminsiu vel. Vyras sako kad toks pat kaip mokykloj kazkadaise. Labai puikus guliasas gaunas.


  • Rasa 2014-01-26 11:39

    del pomidoru padazo; ar ne geriau jo ideti pries baigiantis patiekalui gamintis, nes jeigu jis dedamas pacioj pradzioj ir kartu pusantros valandos verda, idomu, kaip su tais ingredientais, ko buna prideta i pomidoru padazus- juk jie ilgai termiskai aodorojant, skyla i kancerogenus..juk del tos pacios priezasties kenksminga yra marinuoti mesa su majonezu..


Daugiau receptų