Šašlykai, marinuoti kefyre
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo kiaulienos sprandinė
1 litras kefyras
4 vienetai svogūnai
1 žiupsnelis juodieji pipirai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
2.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
3.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
5.
Kepti grilyje ant laužo.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šašlykai, marinuoti kefyre

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.

  2. Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.

  3. Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.

  4. Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.

  5. Kepti grilyje ant laužo.

Receptą atsiuntė Dovilė
Reklama:

Komentarai (2)


  • robertas 2017-02-09 15:28

    saunu


Daugiau receptų