1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | ryžiai |
1 vienetas | cukinija (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su daržovėmis
- Ryžių košė su vaisiais
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Skryliai su šoninės padažu
- Faršu kimšti makaronai
- Spageti Carbonara
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Tagliatelle su krevetėmis
- Ryžių apkepas
- Spageti su alyvuogėmis
- Jūreiviški makaronai
- Įdaryti makaronai
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Sojos faršas su makaronais
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Vištiena su ryžiais
- Citrininiai ryžiai
Ryžių apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Ryžiai,
2 stiklinės -
Cukinija, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirkite. Cukiniją nulupkite, išimkite minkštimą su sėklomis ir sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius suberkite virtus ryžius, įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite druską, cukrų, krakmolą ir vėl gerai viską išmaišykite. Gautą apkepo masę supilkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę (apie 180 °C) 45 minutėms. Valgyti tinka su obuoliene, grietine, uogiene.
Komentarai (8)
-
Vardas
2013-10-06 23:57
Man patiko receptas :)
-
Jolanta
2012-10-14 20:15
Ar galima krakmola pakeisti miltais?
-
audre
2011-10-20 21:02
nebuvo nuostabu, manyciui reiktu kokiu ingrediantu dadeti. :-)
-
mi
2011-03-23 14:28
neblogai papietavom :super:
-
(anonimas)
2010-10-14 19:48
:super: labai patiko. Bandisių padaryti pas dikra ANGLIJOI
-
linute
2010-09-01 16:55
o krakmolas būtinas?