Penne makaronai su mėsos padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | pasta zara penne makaronai | |
Padažui: | ||
500 gramų | jautienos faršas | |
250 gramų | pomidorai (nulupti) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | morkos | |
1 vienetas | salierai | |
0.5 stiklinės | raudonas vynas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Patiekiant: | ||
40 gramų | sviestas | |
šiek tiek | parmezano sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustykite svogūną, morką ir saliero stiebą. Sudėkite daržoves į keptuvę kartu su malta jautiena. Kepinkite, kol mėsa paruduos ir pradės kibti prie keptuvės. Tuomet įpilkite pusę stiklinės raudono vyno ir palikite išgaruoti. Vynui išgaravus įdėkite 250 g nuluptų pomidorų, druskos, pipirų ir kepkite 40 minučių ant silpnos ugnies.
2.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite PASTA ZARA Penne makaronų pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
3.
Pateikite su mėsos padažu, sviestu ir tarkuotu Parmezano sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Pasta Marino
- Silkės apkepas su ryžiais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Netikra lazanija
- Faršu kimšti makaronai
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos troškinys
- Garfildo lazanija
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Jūreiviški makaronai
- Daniškas plovas
- Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
- Spagetti makaronai su mėsos padažu
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Makaronų apkepas
- Ryžių košė su vaisiais
- Jūreiviški makaronai
Penne makaronai su mėsos padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pasta Zara Penne makaronai,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Pomidorai, nulupti,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
0.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
40 gramų - Parmezano sūris, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūną, morką ir saliero stiebą. Sudėkite daržoves į keptuvę kartu su malta jautiena. Kepinkite, kol mėsa paruduos ir pradės kibti prie keptuvės. Tuomet įpilkite pusę stiklinės raudono vyno ir palikite išgaruoti. Vynui išgaravus įdėkite 250 g nuluptų pomidorų, druskos, pipirų ir kepkite 40 minučių ant silpnos ugnies.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite PASTA ZARA Penne makaronų pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
Pateikite su mėsos padažu, sviestu ir tarkuotu Parmezano sūriu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...