Spageti Carbonara
AUTORIUS:
pastaZARA,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų spageti
100 gramų kiaulienos šoninė
3 vienetai kiaušiniai
50 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
1 skiltelė česnakas
1 valgomasis šaukštas pecorino sūrio (tarkuotas, nebūtina)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užvirinkite sūdytą vandenį ir sudėkite spageti makaronus.
2.
Kubeliais supjaustykite kiaulienos šoninę nulupkite česnako skiltelę ir truputį ją sutraiškykite.
3.
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite česnaką bei šoninę tol, kol pataps rusvos spalvos.
4.
Įmuškite kiaušinius į dubenį, įdėkite tarkuotus Parmezano ir, jeigu turite, Pecorino sūrius, pagardinkite žiupsneliu druskos ir pipirų. Palengva išmaišykite viską plaktuvu arba šakute.
5.
Kai spageti išvirs, nupilkite vandenį, supilkite makaronus į lėkštę kartu su šonine ir išmaišykite mediniu šaukštu. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, supilkite kiaušinių ir sūrio mišinį, pabarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir palengva išmaišykite, kol visi ingredientai susimaišys. Jei padažas per daug skystas, vėl kelias sekundes pakaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies.

Populiariausi receptai šią savaitę

Spageti Carbonara

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Užvirinkite sūdytą vandenį ir sudėkite spageti makaronus.

  2. Kubeliais supjaustykite kiaulienos šoninę nulupkite česnako skiltelę ir truputį ją sutraiškykite.

  3. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite česnaką bei šoninę tol, kol pataps rusvos spalvos.

  4. Įmuškite kiaušinius į dubenį, įdėkite tarkuotus Parmezano ir, jeigu turite, Pecorino sūrius, pagardinkite žiupsneliu druskos ir pipirų. Palengva išmaišykite viską plaktuvu arba šakute.

  5. Kai spageti išvirs, nupilkite vandenį, supilkite makaronus į lėkštę kartu su šonine ir išmaišykite mediniu šaukštu. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, supilkite kiaušinių ir sūrio mišinį, pabarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir palengva išmaišykite, kol visi ingredientai susimaišys. Jei padažas per daug skystas, vėl kelias sekundes pakaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies.

Receptą atsiuntė pastaZARA
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų