Pyragėliai su mėsa
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Įdarui:
400 gramų šaltai rūkyta šoninė
1 vienetas svogūnai
Tešlai:
500 gramų miltai
200 mililitrų pienas
150 gramų sviestas
0.5 stiklinės miltai
1 vienetas kiaušiniai
1 pakelis dr. oetker sausos mielės
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 žiupsnelis druska
Aptepimui:
šiek tiek aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į dubenį berti pusę stiklinės miltų, mieles, cukrų, pilti pieną, viską išmaišyti, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 15 minučių. Įmušti kiaušinį, išmaišyti, supilti tirpintą sviestą, berti 500 gr miltų, druskos. Išminkyti tešlą, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 1 valandą.
2.
Įdarui pakepinti smulkintą šoninę su smulkintu svogūnu.
3.
Nuo pakilusios tešlos gnybti po gabalėlį, iškočioti į paplotėlį, dėti įdaro ir užspausti kraštus. Pyragėlius dėti į kepimo popieriumi išklotą skartą, aptepti aliejumi.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragėliai su mėsa

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Įdarui: Tešlai: Aptepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Į dubenį berti pusę stiklinės miltų, mieles, cukrų, pilti pieną, viską išmaišyti, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 15 minučių. Įmušti kiaušinį, išmaišyti, supilti tirpintą sviestą, berti 500 gr miltų, druskos. Išminkyti tešlą, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 1 valandą.

  2. Įdarui pakepinti smulkintą šoninę su smulkintu svogūnu.

  3. Nuo pakilusios tešlos gnybti po gabalėlį, iškočioti į paplotėlį, dėti įdaro ir užspausti kraštus. Pyragėlius dėti į kepimo popieriumi išklotą skartą, aptepti aliejumi.

  4. Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Dr. Oetker
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų