
1 stiklinė | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
30 gramų | mielės (šviežios) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | džemas |
šiek tiek | vanilinas |
2 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
Į paruoštą paplotį dėkite džemo, susukite ir supjaustykite mažais gabaliukais (apie 5 cm). Viena pusę apibarstykite miltais, o kita puse dėkite ant aliejuotos skardos. Uždengite rankšluosčiu ir palikite pakilti.
Kai bandelės pakilo, Aptepkite kiaušinio trynio plakiniu bei apibarstykite sezamo sėklomis.
Dėkite į įkaitintą orkaitė ir kepkite 20 - 35 minutes, kol gražiai paruduos ir bus iškepę.
Iškepusius apšlakstykite vandeniu ir uždengite rankšluostiu. Palikite bent 20 min atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morengai su šokoladu
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Pyragėliai su sūriu
-
Bananai tešloje
-
Šventiniai žaliukai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Bulvinės bandelės
-
Aguoninės formelės
-
Bandelės su varške
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Mini canelles
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Aguoniniai pyragėliai
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Citrinų pudingas
Pyragaičiai su įdaru

- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 stiklinė -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Mielės, šviežios,
30 gramų - Kvietiniai miltai
- Džemas
- Vanilinas
-
Citrinos, sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinkite mieles šiltame vandenyje su arbatiniu šaukšteliu cukraus. Pridėkite druskos, cukraus, aliejaus, miltų, vanilės, citrinos sulčių. Minkykite tešlą keletą minučių ir palikite pakilti, uždengus rankšluosčiu. Kai tešla pakyla, ją perminkykite, iškočiokite iki 3 mm storio.
Į paruoštą paplotį dėkite džemo, susukite ir supjaustykite mažais gabaliukais (apie 5 cm). Viena pusę apibarstykite miltais, o kita puse dėkite ant aliejuotos skardos. Uždengite rankšluosčiu ir palikite pakilti.
Kai bandelės pakilo, Aptepkite kiaušinio trynio plakiniu bei apibarstykite sezamo sėklomis.
Dėkite į įkaitintą orkaitė ir kepkite 20 - 35 minutes, kol gražiai paruduos ir bus iškepę.
Iškepusius apšlakstykite vandeniu ir uždengite rankšluostiu. Palikite bent 20 min atvėsti.
Komentarai