Dešriukai
AUTORIUS:
Simas
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Tinka valgyti ir šaltus, todėl galima vežtis į gamtą. Tinka valgyti ir šaltus, todėl galima vežtis į gamtą. Simas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų sluoksniuotos tešlos
300 gramų dešrelės
1 žiupsnelis pipirai (žirneliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą atitirpinti, iškočioti. Supjaustyti ilgomis juostelėmis.
2.
Tešlos juostelėmis apvynioti kiekvieną dešrelę, iš pipirų suformuoti akytes, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Dešriukai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tinka valgyti ir šaltus, todėl galima vežtis į gamtą. Simas
Gaminimo eiga:
  1. Tešlą atitirpinti, iškočioti. Supjaustyti ilgomis juostelėmis.

  2. Tešlos juostelėmis apvynioti kiekvieną dešrelę, iš pipirų suformuoti akytes, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  3. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Receptą atsiuntė Simas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų