Bandelės "Rožytės"
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis tešla (sluoksniuota, bemielė)
3 vienetai obuoliai
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas cinamonas
2 valgomieji šaukštai džemas ((mėgstamas))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlą pasikočiojame norimo storio, geriau ploniau, bet ne permatomai. Supjaustom ją apie 2-3cm. storio juostomis, ilgis kažkur 7-10cm.
2.
Obuolius nulupame, išsėkliname, supjaustome plonais griežinėliais.
3.
Ant tešlos juostelių, išilgai tepame po šaukštelį džemo, tada dedame obuolių griežinėlius, taip kad pusė būtų išlindus į viršu o kita pusė uždengtų dalį tešlos. Likusia tešlos dalimi uždengiam obuolius. (gaunas kaip obuoliai patale). Tada susukame nuo vieno iki kito krašto ir dedame į keksiukų formeles, kad kepant neišsiskleistų.
4.
Susukus visas rožytes apibarstome jas cukraus ir cinamono mišiniu.
5.
Kepame 180laipsnių temp. apie 10min. (jei tešla storesnė iki 15min.)

Populiariausi receptai šią savaitę

Bandelės "Rožytės"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Tešlą pasikočiojame norimo storio, geriau ploniau, bet ne permatomai. Supjaustom ją apie 2-3cm. storio juostomis, ilgis kažkur 7-10cm.

  2. Obuolius nulupame, išsėkliname, supjaustome plonais griežinėliais.

  3. Ant tešlos juostelių, išilgai tepame po šaukštelį džemo, tada dedame obuolių griežinėlius, taip kad pusė būtų išlindus į viršu o kita pusė uždengtų dalį tešlos. Likusia tešlos dalimi uždengiam obuolius. (gaunas kaip obuoliai patale). Tada susukame nuo vieno iki kito krašto ir dedame į keksiukų formeles, kad kepant neišsiskleistų.

  4. Susukus visas rožytes apibarstome jas cukraus ir cinamono mišiniu.

  5. Kepame 180laipsnių temp. apie 10min. (jei tešla storesnė iki 15min.)

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų