500 gramų | paprika (raudonos) |
125 gramai | svogūnai |
40 gramų | sviestas |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
20 gramų | migdolai (skaldyti) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | pomidorai (tyrė) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | cukrus |
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su paprikų gabalėliais, kol suminkštės. Supilti mėsos sultinį ir 20 minučių virti ant silpnos ugnies. Grietinėlę išplakti iki putų. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Sriubą pertrinti per sietelį, pagardinti pipirais, pomidorų tyre, krienais ir cukrumi.
Sriubą pasūdyti ir sumaišyti su puse plaktos grietinėlės. Išpilstyti į lėkštes, papuošti likusia plakta grietinėle ir spragintais migdolais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Trinta burokelių sriuba
- Brokolių sriuba
- Petražolių sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Trinta moliūgų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Moliūgų sriuba
- Cukinijų sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Trinta runkelių sriuba
- Trinta bulvių sriuba
- Sriuba ''Greitukė''
- Svogūnų sriuba
Paprikų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, raudonos,
500 gramų -
Svogūnai,
125 gramai -
Sviestas,
40 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų -
Migdolai, skaldyti,
20 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Pomidorai, tyrė,
2 valgomieji šaukštai -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paprikas perpjauti į 4 dalis. Išpjauti sėklalizdžius, išskobti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su paprikų gabalėliais, kol suminkštės. Supilti mėsos sultinį ir 20 minučių virti ant silpnos ugnies. Grietinėlę išplakti iki putų. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Sriubą pertrinti per sietelį, pagardinti pipirais, pomidorų tyre, krienais ir cukrumi.
Sriubą pasūdyti ir sumaišyti su puse plaktos grietinėlės. Išpilstyti į lėkštes, papuošti likusia plakta grietinėle ir spragintais migdolais.