Populiariausi receptai šią savaitę

Kugelis

Komentarai: 46
  • Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves nuskuskite, sutarkuokite, užplikykite verdančiu pienu. Smulkiai supjaustytus lašinukus ir svogūną pakepinkite. Viską sudėkite į tarkius ir gerai išmaišykite. Skardą ištepkite riebalais, pabarstykite džiuvėsėliais ir supilkite paruoštą masę.
Kugelį kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Valgyti su lašinukais, paspirgintais su svogūnu ir grietine.

Rekomenduojame:

Komentarai (46)


  • andrius suomija kauhajoki 2014-06-17 20:34

    labai skanu mano zmonai is ukrainos labai patyko man irgi


  • Liuse 2014-05-18 13:11

    Nuotrauka tobula, apetito nesuzadino


  • jurate 2014-03-27 14:11

    nereikia jokiu kiausiniu,nuo ju sausas kugelis,nereikia miltu absoliuciai,o piena puilti salta,tuomet gaunasi slapesnis ir skanesnis


  • kugelis 2013-09-29 12:24

    na as pvz lasiniu nemegstu, tai spirginu kiaulienos mente, bet siap skanu mmm


  • Agne 2013-02-19 10:41

    Nu negaliu tokio ponios Zozinos Le Del Mar elgesio pakesti toks kugelis simpatiskai atrodantis o cia komentarai kokie nu negaliu Ir jums ponia Laura tikrai nepritariu del juoko
    Siuo metu kepu kugeli sita pietums tai visi namai kvepia skanus manau bus labai labai oku2:


  • Laura 2013-02-19 10:32

    DD žvengiau kokia valanda D
    Pritariu Agnei


  • spalvos 2013-01-01 15:44

    kodel taip neatidziai rasot? kada reikia kiausini det i tarkius?


  • Lauris 2012-07-17 18:03

    Sakot pietietiškos bulvės tinka? Kažin kaip su Itališkom? Keliems žmonėms čia gaunasi su tokiais kiekiais ingredientų?


  • indre 2012-06-02 23:21

    visada pilu piena ir kiausiniu, druskytes, svoguniuka pakepinta,pipiru, ir jai norit farso sluoksni i viduri galit ideti arba vistienos gabaliuku arba visa kulsi tik nelabai iskepa,nu bent man nes as megeja valgyt apkepusi maista ...o kad dziuveseliu ant virsaus kugelio barstyti tai as pirma karta girdziu ..


  • evelina 2011-10-04 16:06

    turėtu būti skanu


Daugiau receptų