Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų maltiniai
- Cukinijų blyneliai
- Slovakiški baklažanai
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Keptos cukinijos
- Pyragėliai su daržovėmis
- Bulvių apkepas
- Keptos gelteklės
- Blyneliai su baklažanais
- Vegetariški balandėliai
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Orkaitėje keptos bulvės
- Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
- Blynai su kopūstais
- Feta įdarytos paprikos
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Kepti agurkai
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...