4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | kisielius (milteliai) |
100 mililitrų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 stiklinė | cukrus |
Jei liko cukraus gabalėlių nieko tokio iškepusiame kekse nesijaus :). Kai viską sudėjome ir išmaišėme galime pilti į skarda ir kepti 200C laipsnių orkaitėje 40-50min.
Aš valgiau karštą su ledais, labai skanu.
SKANAUS! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trapus pyragas su obuolių koše
- Šokoladinis keksas
- Pascha
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Keksas "C"
- Apelsininis pyragas
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
- Varškės pyragas su obuoliais
- Saulėgrąža
- Pyragas su varškės įdaru
- Aguoninis
- Obuolių pyragas
- Medaus ir bananų pyragas
- Obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
- Jogurtinis obuolių pyragas
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Vyniotinis su aguonomis
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
Kisieliaus keksas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kisielius, milteliai,
250 gramų -
Aliejus,
100 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išsukame kiaušinius iki putų, suberiame cukrų, miltus, sodą arba kepimo miltelius ir kisieliaus miltelius viską išmaišome. Kai viską išmaišėme supilame aliejų ir taip pat viską gerai išmaišome.
Jei liko cukraus gabalėlių nieko tokio iškepusiame kekse nesijaus :). Kai viską sudėjome ir išmaišėme galime pilti į skarda ir kepti 200C laipsnių orkaitėje 40-50min.
Aš valgiau karštą su ledais, labai skanu.
SKANAUS! :)
Komentarai (4)
-
Simona
2011-05-17 21:42
Miltu reikia det viena stikline ;)
-
Jurate
2011-05-17 20:15
kadaise kepdavau kisielini pyraga ir gaila nebeatsimenu tiksliai recepto,tad apsidziaugiau kai sita radau,pabandysiu ir as,tik neparasyta kiek miltu,bandysiu "is akies"det :)
-
Mociute Regina
2011-05-08 16:34
:super: bet dar nebandziau kept,bet atrodo ,kad skanu :super: saunuole Simute
-
Agnieta
2011-05-02 13:37
:super: labai skanus!