Kepti svogūnai tešloje
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai krapai (susmulkinti)
šiek tiek juodieji pipirai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
2 valgomieji šaukštai džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną supjausčiau griežinėliais.
Išplakiau kiaušinį. Į kiaušinį įmaišiau druską, pipirus, miltus ir krapus.
Svogūno griežinėlius pamirkiau kiaušinio plakinyje ir apvoliojau džiūvėsėliuose. Kepiau įkaitintame aliejuje, kol svogūnai tešloje gražiai apskrudo.
Tinka prie alaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti svogūnai tešloje

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūną supjausčiau griežinėliais.
Išplakiau kiaušinį. Į kiaušinį įmaišiau druską, pipirus, miltus ir krapus.
Svogūno griežinėlius pamirkiau kiaušinio plakinyje ir apvoliojau džiūvėsėliuose. Kepiau įkaitintame aliejuje, kol svogūnai tešloje gražiai apskrudo.
Tinka prie alaus!

Reklama:

Komentarai (3)


  • I.P.E.R. 2014-09-02 08:09

    tikrai pameginsiu:) savaitgali vaziuoju i kaima:) tai nuvesiu seimynai prie alaus pasmaguriauti:)


  • Kestis 2012-06-01 18:57

    pabandziau ir skaniai pavyko,tikrai tinka prie alaus. :) :super:


Daugiau receptų