Kepta lašiša su gervuogių padažu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukrus
1 vienetas svogūnai (raudoni)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
3 valgomieji šaukštai citrinų sultys
šiek tiek imbieras
250 mililitrų gervuogės (uogienė)
0.5 kilogramo lašiša (filė)
35 gramai sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta lašiša su gervuogių padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų