Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Kepta lašiša su gervuogių padažu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | imbieras |
250 mililitrų | gervuogės (uogienė) |
0.5 kilogramo | lašiša (filė) |
35 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų apkepas su varške
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Grikių apkepas
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Marinuoti vištos sparneliai
- Klajoklių kiškiena
- Makaronai su sojos faršu
- Kiškis keptas su obuoliais
- Kepta višta garstyčių marinate
- Keptos bulvės su sūriu
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Karpis su sūrio kepurėle
- Eršketas šampane
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Mėsos apkepas
- Aštri vištiena
Kepta lašiša su gervuogių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Cukrus
-
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Imbieras
-
Gervuogės, uogienė,
250 mililitrų -
Lašiša, filė,
0.5 kilogramo -
Sviestas,
35 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...