Šokoladą ištirpinkite kartu su sviestu.
Įmaišykite cukrų, kiaušinius, grietinę, miltus ir kepimo miltelius.
Tešlą supilstykite į keksiukų formeles.
Kepkite 20 minučių 170-180° C orkaitėje.
Dar karštus keksiukus apibarstykite šokolado drožlėmis.
Keksiukai su baltuoju šokoladu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | sviestas |
50 gramų | cukrus |
150 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
20 gramų | pieniško šokolado (arba baltasis) |
200 gramų | grietinė (30 proc. riebumo) |
100 gramų | pieniško šokolado (arba baltasis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Pyragėliai su slyvomis
- Obuolių pyragaičiai
- Raugintų kopūstų bandelės
- Keksiukai su spanguolėmis
- Greitas sausaininis pyragas
- Papajaus pyragėliai
- Varškės spurgos
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Morkų pyragaičiai
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Šokoladainis
- Trupiniuotis
- Karamelinis keskiukas
- Bananiniai keksiukai
- Riestainiai
- Keksiukai su vyšniomis
- Keksiukai
- Vištos spurgos
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
Keksiukai su baltuoju šokoladu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
60 gramų -
Cukrus,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pieniškas šokoladas, arba baltasis,
20 gramų -
Grietinė, 30 proc. riebumo,
200 gramų -
Pieniškas šokoladas, arba baltasis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą ištirpinkite kartu su sviestu.
Įmaišykite cukrų, kiaušinius, grietinę, miltus ir kepimo miltelius.
Tešlą supilstykite į keksiukų formeles.
Kepkite 20 minučių 170-180° C orkaitėje.
Dar karštus keksiukus apibarstykite šokolado drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...