Riestainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 50 gramų | sviestas | |
| 100 gramų | cukrus | |
| 2 valgomieji šaukštai | pienas | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 250 gramų | miltai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio keksiukai
-
Krekeriai
-
Vaniliniai keksiukai
-
Bandelės su varške
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Sūrio pyragėliai
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Trupiniuotis
-
Kiškio pyragaičiai
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Tiramisu gaminimas
-
Vištos spurgos
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Spurgos
-
Pyragėliai su obuoliais
-
Lazdelės su sūriu
-
Varškės spurgos
-
Pyragaičiai su įdaru
Riestainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-02-01 07:45
O tai skardą nereikia niekuo patepti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
