
Riestainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
50 gramų | sviestas | |
100 gramų | cukrus | |
2 valgomieji šaukštai | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
250 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Žaismingi keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Sūrio pyragėliai
-
Spurgos kitaip
-
Morengai su šokoladu
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Saldieji keksiukai
-
Kalėdine spurga
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
Riestainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
50 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki baltumo išsukite sviestą, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai - sudėkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą išminkykite ant lygaus paviršiaus, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol taps gražios auksinės spalvos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-02-01 07:45
O tai skardą nereikia niekuo patepti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...