Populiariausi receptai šią savaitę

Kebabai

Komentarai: 22
  • Paruošimo laikas: Apie 5 min..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus suberti į dubenį. Pusėje stiklinės šilto ištirpdyti mieles, druską, cukrų. Į duobutę miltuose supilti stiklinės turinį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Tešlą minkyti, kol taps vienalytė, nelimpanti prie rankų. Jei reikia, įdėkite dar šiek miltų. Tešlą imti nedideliais gumulėliais ir kočioti, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai parusvės.

Maltą kiaulieną pakepinti keptuvėje, daržoves supjaustyti. Ant iškepto paplotėlio sudėti daržoves ir užpilti padažo (jį darome sumaišydami pomidorų padažą su majonezu, įdedame pjaustyto česnako) ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.

Rekomenduojame:

Komentarai (22)


  • (anonimas) 2012-11-30 12:15

    arselis: efrefdsffddhyfgjhefhgfvdhg


  • Sandra 2012-04-02 18:10

    Visiškai pamiršau paminėti ,dar galima dėti šviežios smulkiai sukapotos sveizios paprikos į farsa


  • Sandra 2012-04-02 18:06

    Praeita savaite drauges vyras gamino turkiska sheesh kebaba,kadangi pati mėgstu gaminti tai nuosekliai stebejau gaminimo buda ir pasidalinsiu receptu.labai patiko.reikes
    Jautienos arba avienos farso,
    Šviežiu metu lapeliu,
    Šviežiu petražolių ,
    Cesnako,
    Svogūnų laišku,
    Ir prieskoniu.
    Visus ingridientus labai smulkiai sukapoti ir sudėti į farsa.
    Viską gerai isminkyti ir lipdyti ant iesmo,formuoti maždaug dešreles formos kebaba ir kepti ant zariju arba orkaiteje.patiekti su jalapeno pipiriukais lavase ir norimu padazu.pasakiskai skanu


  • vilija 2011-08-02 13:21

    nesamone turkiskas kebabas su kiauliena -D


  • reda 2011-07-21 20:52

    va cia tai gerai parasyta ,kad pavadinime nera zodzio turkiskas


  • Agne 2011-07-20 14:23

    savo darbo neskanus!!!!!


  • valgytojas 2011-05-11 16:37

    Tokie visi protingi,o nezino,kad turkai nevalgo kiaulienos...koks cia turkiskas kebabas???


  • Angelika 2011-05-07 14:06

    Beje kebab-tai kepta mėsa ant iešmo-va kas pagrindas, o ne paplotėlis. Mėsa, tik ne kiauliena, sumalama arba smulkiai supjaustoma, dedama svogūno, kalendros, kartais net smulkintų raugintų kopūstų, prieskonių, apspaudžiama &quotešra" apie iešmą ir kepama anr žarijų arba orkaitėj... paplotėlis- tai duona... ir kepama be mielių... Jei rašot, kad turkiška, tai bent pasidomėkit...


  • Angelika 2011-05-07 13:31

    Prašau pataisyti receptą nejuokinkit žmonių ... Kiauliena negali būti...


  • Lina 2011-04-03 09:26

    Pravalas. Kam jokio skirtumo su kiauliena ar be - drasiai galiu pareiksti, kad tokio shudo turkas neestu. Tai ir nerasykite sitame skyriuje. Rasykite Lietuviskuose patiekaluose. Respect.


Daugiau receptų