Karštas pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 vienetai | obuoliai ( rūgštūs) |
100 gramų | šokoladas (juodasis) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
100 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | svarainiai (sirupe) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
2.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
3.
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
4.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininis pyragas
- Sausainiai su saldainiukais vaikams
- Vaflinis pyragas
- Duona su prieskoniais
- Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
- Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
- Bandelės hamburgeriams
- Mieliniai riestainiukai
- Burnoje tirpstantys morengai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
- Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
- Varškės pyragas su obuoliais
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Kalėdinės dėžutės
- Pyragas su varške Velykoms
- Sausainiai
- Kefyro keksiukai su moliūgais
- Keksiukai su cukinijomis
Karštas pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Krakmolas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai, rūgštūs,
5 vienetai -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
100 gramų -
Svarainiai, sirupe,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...