1 vienetas | cukinija |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
50 mililitrų | pienas |
50 gramų | sūris |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
10 gramų | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
°C temp. orkaitėje 20 minučių.
Sknaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukai su kakava
- Saldieji keksiukai
- Keksiukai su kefyru
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Meškiukas su siurprizu
- Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Kepsniukai su sūriu
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksas su aguonomis
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
- Keksas su razinomis
- Geriausias citrininis keksas
- Kalėdinis keksiukas
- Obuoliniai keksiukai
- Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
- Alinos keksiukai
- Šokoladinai keksiukai
- Keksas su razinomis
- Varškės keksas
Keksiukai su cukinijomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Cukinija,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
10 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukinija stambiai sutarkuoti. Sūris taip pat sutarkuoti ir sumaišyti su cukinija. Pridėti kiaušinius ir išmaišyti.
Sumaišyti miltus su manų kruopomis ir kepimo milteliais, pridėti prie cukinijos mases ir sumaišyti. Supilkite pieną, druską ir pipirus, supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite. Tešla turi būti grietines konsistencijos. Jei tešla per skysta, pridėti šiek tiek miltų, jei per tiršta - truputį pieno. Išdėstyti tešlą į formeles ir kepti įkaitintoje iki 180
°C temp. orkaitėje 20 minučių.
Sknaus.