1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
- Obuolių pyragas su džemu
- Šokoladinis pyragas su moliūgais
- Riestainiai
- Diena ir Naktis
- Varškinis keksas
- Paprastasis keksas
- Migdoliniai sausainiai
- Ingridos obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Skanausias varškės pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Karamelinis pyragas
- Želiniai pyragėliai
- Naminė duona su saulėgrąžomis
- naminė duonelė
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Belgiški mieliniai vafliai
- A la Brownie
Greitas obuoliu pyragas
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupti ir išdarinėti. sutarkuoti burokine tarka . miltus cukrų ir manus suberti i dubenį. skarda iškloti sviestiniu kepimo popieriumi ir galime pradėti sluoksniuti, taigi pirmas sluoksnis būtinai turi būti obuolių o paskutinis miltų, manų ir sukraus mišinio. skardą plonai padengiame obuoliais ant jų barstome miltų, manų ir cukraus mišinį, po to vėl barstome obuolius ir štai paskutinis sluoksnis - barstome miltų, manų ir cukraus mišinį . ir ant viršaus užrakuojame 200 g sviesto, kepame 100C apie 20-25 min.
Skanaus, patariu valgyti karštą ir su ledais