600 mililitrų | pienas |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas (tirpintas) |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
3 arbatiniai šaukšteliai | mielės (sausos) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trapūs vafliai
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Belgiški vafliai
- Čirviniai vafliai
- Senoviniai vafliai
- Vafliai su kiviais
- Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
- Minkšti vafliai
- Traškučiai iš bulvių košės
- Vafliniai krepšeliai
- Vafliai su chalva
- Pertepti karameliai vafliai
- Naminiai vafliai
- Vafliai
- Sezamo gardumynas
- Šventiniai vafliukai
- Vafliai
- Vafliukai
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Ledai vafliuose
Belgiški mieliniai vafliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pienas,
600 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Sviestas, tirpintas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Truputį pieno pašildykite, suberkite sausas mieles ir leiskite joms suputoti. Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių ir atidėkite. Užmaišykite tešlą: suplakite pieną, trynius, sviestą, vanilinį cukrų, cukrų, suputojusias mieles ir miltus. Leiskite jai pakilti. Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite vaflius specialioje vaflinėje, vidutinėje kaitroje, kol gražiai apskrus,o vidus bus iškepęs.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
ee
2017-01-22 12:27
labai geras vaflia
-
ee
2014-10-01 16:46
kiausiniai sudetyje neirasyti o gaminime irasyti.tai wtfk?
-
kam norss
2014-10-01 16:41
Ar kam nors gavos? koks skonis? Ar vanil.cukrus butinas?