Populiariausi receptai šią savaitę

Cepelinai su mėsa

Komentarai: 113
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuskustos bulvės sutarkuojamos ir nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Tada skystis nupilamas, o krakmolas sudedamas į tarkius. Virtos bulvės sugrūdamos ir sumaišomos su žalių bulvių tarkiniais, krakmolu, pasūdoma, gerai išminkoma. Imama maždaug po 80 g tešlos, išplojama, uždedama įdaro, paplotis sulenkiamas, kraštai gerai užspaudžiami ir daromi pailgi kukuliai. Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami 20—25 min. atsargiai pamaišant. Išgriebti iš vandens cepelinai sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami pakepintais riebaluose svogūnais su grietine, spirgučiais.
Cepelinams įdaras daromas iš žalios ar virtos mėsos, lašiniukų, kepenų ar varškės, grybų ir kt.
Šių cepelinų mėsos įdarui į maltą mėsą pridedama pakepintų svogūnų, pagardintų pipirais ir druska. Išvirę Cepelinai užpilami riebaluose (arba su lašiniukais) pakepintais svogūnais su grietine.

Reklama:

Komentarai (113)


  • cepakas 2015-07-21 18:48

    nu bet ir baisus tie cepakai. tep lep "caculiai"


  • Www 2015-06-26 14:28

    Ziaurus cipelinai,cia gal pirma karta gamino


  • xxx 2015-05-15 18:55

    reik vitamino C deti i tarke niekad nepajuoduos ir sviesus gausis cepelinai o tokiems paziurejus tikrai noro valgyti nesinori


  • sw 2015-01-08 08:24

    kokie pajuode net nesinori valgyt fu.....


  • as 2014-12-14 13:37

    o jeztus mzrija,pamacius vaizda net apetitas dingo.fui...


  • Vėtra 2014-11-04 13:01

    Kažkodėl apetitas nekyla


  • greta 2014-10-12 11:56

    Neskaniai atrodo...


  • dalia 2014-09-12 14:28

    o y tokius cepelinus kad nepajuodotu ydekite ismirkytu manu piene siltam bus balti. ir visai kitoks skonis


  • Tatjana 2014-07-07 21:31

    O as recepto autorei ir kitiems gaminantiems patarciau sulciu nuo tarkiu neispilti, o jame virti jau sulipdytus cepelinus - nebus tokie juodi


  • kamile 2014-02-13 11:21

    Virtus cepelinus reikia isimti nes jie gali ististi


Daugiau receptų