Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių plokštainis

Komentarai: 25
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves sutarkuokite, lengvai nuspauskite ir užpilkite verdančiu pienu. Supilkite su druska išplaktą kiaušinį, susmulkintą svogūno pusę, paspirgintus lašinukus ar šoninę.
Paruoštą masę pilkite į kepimui skirtą indą ir kepkite orkaitėje, kol paviršius pagels. (Iki 200 laipsnių 30-40 min.)
Prie bulvių plokštainio patiekite grietinės ar grietinės-sviesto padažą.
Galimi beveik visi padažai, svarbu, kad būtų mėgstamas.

Reklama:

Komentarai (25)


  • deimantė lickute 2014-12-25 12:05

    Tokios skanus kugelis


  • viktorija 2014-03-02 18:50

    kazkoks prisviles jusu plokstainis, reikejo puoda sviestu aptepti


  • kaimietuke 2012-06-25 14:56

    nesamone . as kepu taip sutarkuoju bulves pridedu visko prieskoniu pagal skoni ir kepu sveika ir skanu taip pat greita :atsiprasau:


  • Rita 2012-01-27 20:11

    Ačiū Kulinarei už patarimą su bulvėmis įtarkuoti svogūną - ir iš tikrųjų tarkiai išliko baltutėliai! :super: Tiesa, aš lęšius nešioju, galiu nors ir kilogramą svogūnų supjaustyti ar sutarkuoti, akys nebijo. Bet štai vyras, kuris šalia stovėjo ir talkininkavo, verkė upeliais, kol galiausiai išlėkė iš virtuvės neapsikentęs ;-( :-D Tai jei akys svogūnų bijo, tradiciškai dėkit vitaminą C :-)


  • ??? 2011-10-16 16:32

    sakykit, ar kas isbandet kepti plokstaini Bauer puode--keptuveje ant virsaus (ant kaitlentes), o ne orkaiteje. As buvau nustebinta, kai vienam pristatyme sios firmos atstove, labai propagavo ir plokstainio , ir mesos kepima....


  • :) 2011-10-10 19:58

    .."i kugeli pilu nemazai aliejaus ir vegetos dedu".. :fuu:


  • kulinare 2011-04-12 13:54

    Kad tarkiai nepajuodotu reikia ne tableciu deti, o svoguna ten sutarkuoti! :ok:


  • as2 2011-02-15 21:43

    o kodel reikia verdanciu pienu uzpilti? negalim siaip pieno ipilti? :-|


  • fsddas 2011-02-08 11:01

    labai skanus :soku: :super: :super2:


  • Ramas 2010-10-26 15:14

    Teisingai sako jei norit kad nepajuoduotu tarkiai , reikia vitamino C imesti , tas pats ir su cepelinais ;)


Daugiau receptų