Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių plokštainis

Komentarai: 24
  • Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves sutarkuokite, lengvai nuspauskite ir užpilkite verdančiu pienu. Supilkite su druska išplaktą kiaušinį, susmulkintą svogūno pusę, paspirgintus lašinukus ar šoninę.
Paruoštą masę pilkite į kepimui skirtą indą ir kepkite orkaitėje, kol paviršius pagels. (Iki 200 laipsnių 30-40 min.)
Prie bulvių plokštainio patiekite grietinės ar grietinės-sviesto padažą.
Galimi beveik visi padažai, svarbu, kad būtų mėgstamas.

Rekomenduojame:

Komentarai (24)


  • viktorija 2014-03-02 18:50

    kazkoks prisviles jusu plokstainis, reikejo puoda sviestu aptepti


  • kaimietuke 2012-06-25 14:56

    nesamone . as kepu taip sutarkuoju bulves pridedu visko prieskoniu pagal skoni ir kepu sveika ir skanu taip pat greita


  • Rita 2012-01-27 20:11

    Ačiū Kulinarei už patarimą su bulvėmis įtarkuoti svogūną - ir iš tikrųjų tarkiai išliko baltutėliai! Tiesa, aš lęšius nešioju, galiu nors ir kilogramą svogūnų supjaustyti ar sutarkuoti, akys nebijo. Bet štai vyras, kuris šalia stovėjo ir talkininkavo, verkė upeliais, kol galiausiai išlėkė iš virtuvės neapsikentęs Tai jei akys svogūnų bijo, tradiciškai dėkit vitaminą C


  • ??? 2011-10-16 16:32

    sakykit, ar kas isbandet kepti plokstaini Bauer puode--keptuveje ant virsaus (ant kaitlentes), o ne orkaiteje. As buvau nustebinta, kai vienam pristatyme sios firmos atstove, labai propagavo ir plokstainio , ir mesos kepima....


  • :) 2011-10-10 19:58

    .."i kugeli pilu nemazai aliejaus ir vegetos dedu"..


  • kulinare 2011-04-12 13:54

    Kad tarkiai nepajuodotu reikia ne tableciu deti, o svoguna ten sutarkuoti! k:


  • as2 2011-02-15 21:43

    o kodel reikia verdanciu pienu uzpilti? negalim siaip pieno ipilti?


  • fsddas 2011-02-08 11:01

    labai skanus oku:


  • Ramas 2010-10-26 15:14

    Teisingai sako jei norit kad nepajuoduotu tarkiai , reikia vitamino C imesti , tas pats ir su cepelinais


  • dain 2010-05-20 19:15

    nem nem kaip skanu galiu valgiti dar ir dar


Daugiau receptų