1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | bulvių |
0.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 vieneto | morkos |
3 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | burokėliai |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Obuolių sulčių sriuba
- Pomidorų sriuba
- Baravykų sriuba su cukinija
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Žuvienė iš konservų
- Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Dietinė šparagų sriuba
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Šaldžiasriubė
- Pomidorinė sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Itališka manų kruopų sriuba
- Kiškio kopūstų sriuba
- Aguonpienis su kūčiukais
- Raugintų kopūstų sriuba
- Tiršta pieniška daržovių sriuba
- Bulvių ir mėsos sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
Baltarusiški barščiai su grybais
-
Petražolės,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 valgomojo šaukšto -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1/3 vieneto -
Rauginti kopūstai,
3 valgomieji šaukštai -
Burokėliai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
10 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.