Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.

Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
„Baltosios gėlės“
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Mėlynių ledai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Gaivus mango desertas
-
Šokoladiniai bananai
-
Bananai šokolade
-
Pieno slėgtinis
-
Rabarbarų drebučiai
-
Arbūzų šerbetas
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Bananų skanėstas
-
Gervuogių musas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Karamelinės lazdelės
-
Šokoladiniai ledai
-
Biskvitinis vaisinis tortas
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...