Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.

Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Abrikosų šerbetas
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Šokoladiniai bananai
-
Avietinė pasaka
-
Pudingas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Varškės ledai
-
Sūrio desertas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Uogienės putėsiai
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Trešnės marškinėliuose
-
Pascha
-
Biramisu
-
Paprasti naminiai ledai
-
Manekenes ledai
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Vaflių tortas
-
Grietinėlės pyragas
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...