Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.

Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Bananų skanėstas
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Vaisių desertas
-
Citrininiai putėsiai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Vasaros desertas
-
Margutis
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Vaisiai šokolade
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Mango pudingas
-
Vaisių salotos
-
Desertas "Vojei"
-
Braškumėlis
-
Braškių desertas per minutę
-
Grietinėlės ledai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Desertinis tortas
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...