Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.

Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Želė su vaisiais
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Kuskuso desertas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Gaivus užkandėlis
-
Vasariški pusryčiai
-
Pudingas
-
Persikų desertas
-
Varškės tortas
-
Duonos putėsiai
-
Ledų desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Pusryčių desertas
-
Varškės desertas
-
Gaivus varškės desertas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Bananinis tortas-pyragas
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...