Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 0.75 litro | obuolių sultys |
| 250 gramų | abrikosų |
| 80 gramų | cukrus |
| 100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai su migdolais
-
Šokoladiniai ledai
-
Želė su vaisiais
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Šokoladinis tortas
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Varškės desertas
-
Ananasų kukuliukai
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Arvydo varškės desertas
-
Varškės desertas
-
Naminiai ledai
-
Vaisių vėrinukai
-
Baltasis tinginys
-
Vaisiniai ežiukai
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Citrininiai putėsiai
-
Degtinės ledai
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
