Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Obuolių sulčių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.75 litro | obuolių sultys |
250 gramų | abrikosų |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sausainiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Grietinė"
- Vasariški pusryčiai
- Šokoladinis tortas
- Grietinėlė su braškėmis
- Desertinis tortas
- Varškės sufle su vaisiais
- Pascha
- Želė desertas su uogiene
- Desertinė varškė
- Pyragėliai su kremu
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Nugos tortas
- Citrininiai putėsiai
- Vyšnių želė
- Žemuogių grietinėlė
- Naminiai ledai su braškėmis
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
- Grietinėlės ledai su vanile
Obuolių sulčių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
3/4 litro -
Abrikosai,
250 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Sausainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti, perpjauti pusiau ir, išėmus kauliukus, apibarstyti cukrumi.
Palaikyti pusvalandį ir supilti obuolių sultis.
Sausainius patiekti atskirai arba sutrupinti į sriubą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...