šiek tiek | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | pienas | |
šiek tiek | kiaušiniai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | aliejaus | |
Įdarui: | ||
100 | migdolai | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | cukrus |
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Lietiniai su varške
- Lietiniai su obuolais
- Lavašo lietiniai
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Blyneliai su varške
- Lietiniai su kumpiu
- Paliepsniai
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Alaus lietiniai
- Blyneliai su įdaru
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Blyneliai
- Blyneliai su varške
- Šokoladiniai lietiniai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kvietiniai miltai
- Pienas
- Kiaušiniai
- Vanduo
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Migdolai,
100 -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.