5 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | grietinė | |
150 gramų | majonezas | |
350 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mėsa (malta) |
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Skrebučiai su užtepėle
- Silkės su citrina
- Sumuštinukai su silke
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Labai skanūs sumuštiniai
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Grybukai po sniegu
- Įdaryti kiaušiniai
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Virtas vyniotinis
- Duonos "suši"
- Velykų suktinukai - sushi
- Vėrinukai
- Avokadai su krevetėmis
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Silkė su daržovėmis
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Majonezas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
350 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.