Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
AUTORIUS:
Vita
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušiniai
100 gramų grietinė
150 gramų majonezas
350 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek pipirai
šiek tiek druska
Įdarui:
500 gramų mėsa (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.

Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Įdarui:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.

Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.

Receptą atsiuntė Vita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų