Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 5 vienetai | kiaušiniai | |
| 100 gramų | grietinė | |
| 150 gramų | majonezas | |
| 350 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| šiek tiek | pipirai | |
| šiek tiek | druska | |
| Įdarui: | ||
| 500 gramų | mėsa (malta) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Vytintos stintos
-
Sūri širdelė
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Japoniški suktinukai
-
Virtas vyniotinis
-
Šokoladinės braškės
-
Silkė su daržovėmis
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Velykų suktinukai - sushi
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Majonezas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
350 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
