Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose.
Tiekiami užpilti" sviestu.
Į blynelių tešlą galima įminkyti maltos mėsos (virtos), virtų grybų, pjaustytų petražolių ir kt.

Virtų bulvių blyneliai
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Kiškienos paštetas
-
Marinuota silkės filė
-
Amerikietiški vafliai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Įdaryti pomidorai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Įdarytas agurotis
-
Omletas
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Silkių bokšteliai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Kiaušiniai su arbata
-
Liežuvio užkandėlė
Virtų bulvių blyneliai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose.
Tiekiami užpilti" sviestu.
Į blynelių tešlą galima įminkyti maltos mėsos (virtos), virtų grybų, pjaustytų petražolių ir kt.
Reklama:
Komentarai (10)
-
Margarita
2012-11-11 10:48
:super: :bravo: :soku:
-
(anonimas)
2009-09-01 12:21
greitai pasigamina labai geras receptas :-) :super:
-
iluminatas
2009-07-30 13:18
:-o :mmm: :ok:
-
(anonimas)
2009-06-18 11:14
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...