Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose.
Tiekiami užpilti" sviestu.
Į blynelių tešlą galima įminkyti maltos mėsos (virtos), virtų grybų, pjaustytų petražolių ir kt.

Virtų bulvių blyneliai
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Hamburgeris
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Tobulas mėsainis
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Duona su įdaru
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Mini sumuštinukai
-
Omletas su riešutais
-
Sūrio lazdelės
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Baklažanų suktinukai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Švelnūs suktinukai
-
Naminiai traskuciai
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Silkė su morkomis
-
Farširuoti kiaušiniai
Virtų bulvių blyneliai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose.
Tiekiami užpilti" sviestu.
Į blynelių tešlą galima įminkyti maltos mėsos (virtos), virtų grybų, pjaustytų petražolių ir kt.
Reklama:
Komentarai (10)
-
Margarita
2012-11-11 10:48
:super: :bravo: :soku:
-
(anonimas)
2009-09-01 12:21
greitai pasigamina labai geras receptas :-) :super:
-
iluminatas
2009-07-30 13:18
:-o :mmm: :ok:
-
(anonimas)
2009-06-18 11:14
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...