Antiena drebučiuose (šaltiena)
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų antienos (švieži petukai)
2 vienetai morkos (virtos)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
2 skiltelės česnakas
2 vienetai kiauliena (rūkytos ausys)
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.
2.
Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Antiena drebučiuose (šaltiena)

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
    Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.

  2. Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.

  3. Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų