Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.

Antiena drebučiuose (šaltiena)
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | antienos (švieži petukai) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | kiauliena (rūkytos ausys) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sūrio lazdelės
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Vytintos dešros
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Vytintos stintos
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Spalvingi iešmeliai
-
Bandelės iš batono
-
Rūkyti lašiniai
-
Pomidorų užkandėlė
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, švieži petukai,
500 gramų -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, rūkytos ausys,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...