Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.

Antiena drebučiuose (šaltiena)
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | antienos (švieži petukai) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | kiauliena (rūkytos ausys) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Žuvies tortas
-
Įdaryta paprika
-
Velykinis užkandis
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Sumuštinukai
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Maltinukai drebučiuose
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Japoniški suktinukai
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Žuvis tešloje
-
Naminis varškės sūris
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, švieži petukai,
500 gramų -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, rūkytos ausys,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...