
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši gaminimas
-
Varškės sūris su kmynais
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Įdarytos bandelės
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Naminis lavašas
-
Kiškienos paštetas
-
Greitas užkandis
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Valgomos „Musmirės“
-
Vištienos sandvičiai
-
Užkandėlė su šonine
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Omleto keksiukai
-
Paprastas burgeris
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...