
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Naminė pica
-
Bulvytės fri
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Silkė su paprikomis
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Buritos (burritos)
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Krevetės šoninės patale
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...