
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti kukurūzai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kūčiukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Varškės sūris su kmynais
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Įdarytos bandelės
-
Keptos krevetės
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Sojos faršas su makaronais
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Sultingas Kebabas
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Sūrio lazdelės
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...