Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | gelteklės (šaknys) |
| 120 gramų | svarainiai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Avokado užtepėlė
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Spurgos iš varškės
-
Skrudintos alyvuogės
-
"Firminė" bulvytė
-
Pikantiškas sūris
-
Pikantiškos rožytės
-
Ispaniški sandvičiai
-
Silkės su citrina
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Marinuota skumbrė
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Virtinukai su grybais
-
Helovyno užkandžiai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Įdaryti agurkai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Brusketa
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
