
Virtos gelteklės
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės (šaknys) |
120 gramų | svarainiai |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Kibinai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Helovyno voriukai
-
Obuoliai su varške
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Sumuštinukai su silke
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Silkės užkandėlė
-
Silkių vyniotiniai
-
Karštos bandelės
-
Daržovių užkandėlė
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Silkės su citrina
Virtos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės, šaknys,
600 gramų -
Svarainiai,
120 gramų -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės nuplikomos, nuskutamos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Nusunktos suberiamos į pašildytą pusdubenį, užpilamos tirpintu sviestu ir apibarstomos džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...