Burokėlių ir svogūnų puokštė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 5 vienetai | burokėliai (žali) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 10 arbatinių šaukštelių | acto (obuolių) |
| 10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
| 500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Silkių vyniotiniai
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Ežiukai
-
Karštos bandelės
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Pomidorai su sūriu
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Džiovinti kopūstai
-
Pomidoriukai
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Ikrų užkandėlė
-
Šaltiena su vištiena
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, žali,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas, obuolių,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
