
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | burokėliai (žali) |
2 vienetai | svogūnai |
10 arbatinių šaukštelių | acto (obuolių) |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Silkės užtepėlė
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Baklažanų suktinukai
-
Užtepėlė
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Naminis varškės sūris
-
Kibinai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Silkės užkandelė
-
Žiemos skanumynas
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Mini picos su majonezu
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Vasaros ežiukas
-
Maltinukai drebučiuose
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, žali,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas, obuolių,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...