Burokėlių ir svogūnų puokštė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | burokėliai (žali) |
2 vienetai | svogūnai |
10 arbatinių šaukštelių | acto (obuolių) |
10 arbatinių šaukštelių | cukrus |
500 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis su vytinta jautiena
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Blynelių ir lašišos užkandėlė
- Įdaryti krepšeliai
- Sūdytos lašišos receptas
- Bulviniai traškučiai
- Mažos sūrio picos
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Karališkos krevetės paprastai
- Žirnių ankščių užkandis
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Karališki pusryčiai
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Karštos bandelės
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Keptos krevetės
Burokėlių ir svogūnų puokštė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, žali,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas, obuolių,
10 arbatinių šaukštelių -
Cukrus,
10 arbatinių šaukštelių -
Vanduo,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pagaminam marinatą iš sukraus, vandens bei acto. Iš burokėlių išpjauname rožes, iš svogūnų gėles. Sudedam į marinatą porai val. Įsmeigiame į kiekvieną gėlę pi iešmuką - užkandinė puokštė pagaminta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...