Grybų užtepelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | grybai (pvz. baravykai) |
1 sauja | krapai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
2.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Baklažanų suktinukai
- Naminis varškės sūris
- Silkė su morkomis
- Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Avokado užtepėlė
- Baltoji trobelė
- Įdaryti obuoliai
- Grybai krepšeliuose
- Naminis lavašas
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Sočioji užkandėlė su silke
- Velykų suktinukai - sushi
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Įdarytas pomidoras
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Pašteto ryšulėliai lavaše
- Lašišos ir agurko užkandis
- Užkandis "Žiemos puokštė"
Grybų užtepelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Grybai, pvz. baravykai,
500 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai