
Grybų užtepelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | grybai (pvz. baravykai) |
1 sauja | krapai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
2.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Faršo vyniotinis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su salotomis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Pomidorų užkandėlė
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Suši
-
Silkių bokšteliai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Bandelės iš batono
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Šokoladiniai vaisiai
Grybų užtepelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Grybai, pvz. baravykai,
500 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai