
Grybų užtepelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | grybai (pvz. baravykai) |
1 sauja | krapai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
2.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Suši
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Olgos šventinė silkutė
-
Traškus migdolų užkandis
-
Piciukai
-
Įdarytas pomidoras
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Baltoji trobelė
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Silkių bokšteliai
-
Virtas vyniotinis
Grybų užtepelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Grybai, pvz. baravykai,
500 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai