Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.

Virtiniai su vyšniomis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Bulviniai traškučiai
-
Žuvies tortas
-
Olandiška silkė
-
Lašišos bokšteliai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Vaisių buketas
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Svogūnai prie alaus
-
Silkė su burokėliais
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su salotomis
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Cukinijų gardėsis
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Rūkyti lašiniai
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
Virtiniai su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...