Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.

Virtiniai su vyšniomis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piršteliai su kmynais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Sūrios lazdelės
-
Amerikietiški vafliai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Liežuvio užkandėlė
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Varškės ir duonos blynai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Kiaušinienė
-
Vėrinukai
-
Olandiška silkė
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Kepti moliūgai
Virtiniai su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...