
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 kilogramas | vištiena (širdelės) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 vienetai | čiobreliai (šakelė, smulkinta) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suvyniotos dešrelės
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Amerikietiški vafliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Bulviniai pyragėliai
-
Omleto keksiukai
-
Piršteliai su kmynais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Avokadų laiveliai grilyje
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Vištiena, širdelės,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
-
Čiobreliai, šakelė, smulkinta,
2 vienetai - Citrinos, sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai