Ant žarijų keptos vištų širdelės
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
| 1 kilogramas | vištiena (širdelės) |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 2 vienetai | čiobreliai (šakelė, smulkinta) |
| šiek tiek | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai traškučiai
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Žvynabudės muštiniai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Buritos (burritos)
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Pica
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Tuno pica
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Grilintas camembertas
-
Ūmėdės padaže
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Agurkinė
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Vištiena, širdelės,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
-
Čiobreliai, šakelė, smulkinta,
2 vienetai - Citrinos, sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai