
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 kilogramas | vištiena (širdelės) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 vienetai | čiobreliai (šakelė, smulkinta) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Įdarytos bandelės
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Buritos (burritos)
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Keptas sūris
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Mumijos
-
Vegetariški čeburėkai
-
Meilės pica su Spelta
-
Kibinai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Pica
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Vištiena, širdelės,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
-
Čiobreliai, šakelė, smulkinta,
2 vienetai - Citrinos, sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai