
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 kilogramas | vištiena (širdelės) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 vienetai | čiobreliai (šakelė, smulkinta) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Piršteliai su kmynais
-
Įdaryti krepšeliai
-
Roterdamo riekelės
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pica
-
Įdarytos bulvės
-
Įdarytos dešrelės
-
Spurgos iš varškės
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Vištienos file užkandis
-
Vasariškas omletas
-
Virtinukai su grybais
-
Pica studentiška
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Vegetariški čeburėkai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Sumuštinukai su obuoliais
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Vištiena, širdelės,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
-
Čiobreliai, šakelė, smulkinta,
2 vienetai - Citrinos, sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai