Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | aguročio |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Svogūnai prie alaus
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Traškios vištienos juostelės
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Kepta duona
-
Marinuota skumbrė
-
Avokadai su krevetėmis
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Dinos sumuštinukai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Parmezano morengai
-
Įdaryti pomidorai
-
Bulvių pyragėliai
-
Mažos sūrio picos
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
