
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Greitai užraugti agurkai
-
Keptas sūris
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Pyragėliai su kmynais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Sūrio ritinukai
-
Silkė su salotomis
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Čeburekai su grybais
-
Keptos krevetės
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Šventiniai žaliukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Paprastas burgeris
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Varškės sūris su kmynais
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...