Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios krevetės grilyje
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Pomidoriukai
- Silkė burokėlių patale
- Šaltiena
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Kalmarų žiedai tešloje
- Bulvytės fri
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Grybų užtepelė
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Migdolinės pelytės
- Įdaryti obuoliai
- Naminis lavašas
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Ispanijos omletas
- Sūrio lazdelės
- Pica su vištiena
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Silkių bokšteliai
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...