Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | aguročio |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Silkė su svogunais marinate
-
Kepta duona
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Silkutė su cinamonu
-
Silkė su pomidorais
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Traktoristo pietūs
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Padažas su avokadais
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Žiemos skanumynas
-
Lašišos rafaelo
-
Suvyniotos dešrelės
-
Omletas mažiesiems
-
Marinuota skumbrė
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
