
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Džiovinti kopūstai
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Pica
-
Duona su sūriu
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Pica
-
Šaltiena
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Sūrio lazdelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Kepti kiaušiniai
-
Vėrinukai
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Aluje virti vėžiai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...