
Virti aguročiai su sviestu
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Lavašo suktinukai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Salotos ananase
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
Virti aguročiai su sviestu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi kubeliais, išverdami truputyje pasūdyto vandens, išgriebiami ir užpilami sviestu bei apibarstomi petražolių lapeliais. Tiekiami su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...