
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Keptas sūris
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Bulvių kamuoliukai
-
Dešriukai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
"Firminė" bulvytė
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Salotos „Antikvaras“
-
Kiaušinienė su batonu
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Roksės užkandėlė
-
Pikantiškos rožytės
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Grybukai po sniegu
-
Bandelės iš batono
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...