Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mylimųjų pica
- Sojos faršas su makaronais
- Žuvies tortas
- Krabų lazdelės tešloje
- Vytinta kiaulienos nugarinė
- Pitos su grybais
- Šokoladinės braškės
- Mėsos duona
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Omletas su sūriu
- Užtepėlės su duonelėmis
- Apelsinai su ridikėliais
- Karštos bandelės
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Fokačija su pagardais
- Užtepėlė su tunu
- Naminis varškės sūris
- Kepti kukurūzai
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Aštrios krevetės grilyje
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...