
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Piršteliai su kmynais
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Įdaryti burokėliai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Skani užkandėlė
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Duonos "suši"
-
Žuvis tešloje
-
Pica
-
Duona su česnaku
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...