
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...