Batoną perpjauti per pusę išilgai ir kiekvieną puselę perpjauti dar per pusę.
Susmulkinti papriką, pomidorą, saliami, alyvuoges ir sumaišyti su žalumynais, česnaku, majonezu, išplaktu kiaušiniu ir prieskoniais.
Dėti įdaro ant batono gabaliukų ir apibarstyti sūriu.
Kepti apie 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.

Karšti užkandžiai "Baguette"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | pomidorai |
300 gramų | saliamis |
100 gramų | alyvuogių |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir pan.) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Olandiška silkė
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Sumuštinis "Ara"
-
Aitri kepta šoninė
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Dešrelės spiralėje
-
Sūrio ritinukai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Greitas užkandis
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Virtinukai su grybais
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Skrudintos alyvuogės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
Karšti užkandžiai "Baguette"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Majonezas
- Prieskoniai
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Saliamis,
300 gramų -
Alyvuogės,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Žalumynai, krapai ir pan.
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną perpjauti per pusę išilgai ir kiekvieną puselę perpjauti dar per pusę.
Susmulkinti papriką, pomidorą, saliami, alyvuoges ir sumaišyti su žalumynais, česnaku, majonezu, išplaktu kiaušiniu ir prieskoniais.
Dėti įdaro ant batono gabaliukų ir apibarstyti sūriu.
Kepti apie 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...