Batoną perpjauti per pusę išilgai ir kiekvieną puselę perpjauti dar per pusę.
Susmulkinti papriką, pomidorą, saliami, alyvuoges ir sumaišyti su žalumynais, česnaku, majonezu, išplaktu kiaušiniu ir prieskoniais.
Dėti įdaro ant batono gabaliukų ir apibarstyti sūriu.
Kepti apie 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.

Karšti užkandžiai "Baguette"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | pomidorai |
300 gramų | saliamis |
100 gramų | alyvuogių |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir pan.) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Fokačija su pagardais
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Ispaniški sandvičiai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Meilės pica su Spelta
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Marinuota skumbrė
-
Skanios "Bačkutės"
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Suvyniotos dešrelės
-
Užtepėlė
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Parmezano morengai
Karšti užkandžiai "Baguette"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Majonezas
- Prieskoniai
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Saliamis,
300 gramų -
Alyvuogės,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Žalumynai, krapai ir pan.
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną perpjauti per pusę išilgai ir kiekvieną puselę perpjauti dar per pusę.
Susmulkinti papriką, pomidorą, saliami, alyvuoges ir sumaišyti su žalumynais, česnaku, majonezu, išplaktu kiaušiniu ir prieskoniais.
Dėti įdaro ant batono gabaliukų ir apibarstyti sūriu.
Kepti apie 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...